Publicació de la Convocatòria de les Beques Bankia

Benvolguts amics:

Per tercer any consecutiu, s'han publicat les Bases de la Convocatòria de les Beques que des del programa Bankia Escolta València, Bankia convoca i que tenen com a objectiu arribar als alumnes de les Escoles de Música de les Societats Musicals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

El procés és idèntic al de l'any passat amb algunes variacions en les Bases de la convocatòria.

Temes a tenir en compte per als gestors de l'Escola de Música que vagen a validar les sol·licituds :

  • Les dades d'accés a la plataforma informàtica per part dels gestors de les Escoles de Música són els mateixos dels de l'any passat. Qualsevol variació respecte al correu electrònic amb el qual accedien els gestors de l'Escola de Música per a gestionar la sol·licitud, preguem que ens la comuniquen.
  • Les dades incorporades d'assignatures en la plataforma informàtica no s'han de tornar a introduir perquè, per a la seua comoditat, s'han mantingut els de l'any passat. Açò sí, podran modificar les assignatures, preus i mesos en els quals s'imparteix el curs amb la finalitat de que s'adeqüe al curs vigent.
  • Una de les variacions a tenir en compte, és que igual que en la convocatòria passada es puntuava el que el sol·licitant tinguera un altre membre de la unitat familiar estudiant en la mateixa escola de música, enguany es valorarà també l'existència d'un tercer.
  • Recorden que en la configuració de les assignatures cal assenyalar si es tracta o no d'una assignatura d'instrument, no sent considerada com tal qualsevol assignatura instrumental grupal.
  • Recorden que han de valorar als alumnes de 0 a 5 punts.
  • IMPORTANT: Tots els sol·licitants han de disposar de NIF. Aquells que no ho tinguen podran emplenar la sol·licitud, però hauran de sol·licitar-ho i quan ho tinguen es deuran posar en contacte amb nosaltres en el correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

En qualsevol cas les bases de la convocatòria són les que regeixen tot el procés i a més disposen, com l'any passat d'unes instruccions per a l'emplenament de la convocatòria.

Informació:

I, per supost estem a la seua sencera disposició per a qualsevol consulta, preferentment per mitjà d'aquest correu electrònic, amb la finalitat de ser més àgils en la gestió.

Reben una cordial salutació.


 

Joomla templates by a4joomla